ONLINE EVENTS

 

 

 

3D - Digital Arena

Hierbij een voorbeeld van de 3D Digital Arena. De mogelijkheden zijn eindeloos:

  • Bij de informatiedesk kan je een host neerzetten die een korte introductie geeft op het platform en wat de mogelijkheden zijn binnen het platform/event.
  • In de stands naast de informatiedesk kan je je producten presenteren. Denk daarbij aan een video, pdf’s met productinformatie die men kan downloaden, chatten met een contactpersoon of een afspraak maken met een accountmanager.
  • In de auditorium kan je verschillende online presentaties presenteren. Dit kan live vanuit een studio of een vooraf opgenomen presentatie zijn. Deze kan je tevens aanvullen met een Q&A of een Live polling.
  • De meetingrooms kunnen gebruikt worden voor 1 op 1 zoomsessies of in een groep. Je kan deze ruimte ook gebruiken voor workshops.
  • Daarnaast zou je nog kunnen denken aan een Borrel App – Informeel online netwerken, een ontspanningsruimte voor yoga/meditatie, of een andere ruimte voor een leuke activiteit.
  • Nog een andere wens? Vertel het ons en we kijken graag mee hoe we dit voor jullie kunnen invullen. 

Virtuele Kerstmarkt

Hierbij een voorbeeld van een 360 omgeving waar een virtuele kerstmarkt is opgebouwd. Middels de diverse ‘touchpoints’ kom je bij de verschillende producten waarmee je je eigen kerstpakket kan samenstellen. Daarnaast kan er een zoomsessie worden toegevoegd om met je collega’s te borrelen en kan je nog een leuke activiteit toevoegen zoals een muziek/pubquiz. 

360 graden foto met vele mogelijkheden

Zoals je kan zien zijn er vele mogelijkheden denkbaar, de vraag is welk doel je hebt? Deze opzet kan je bijvoorbeeld ook gebruiken om je bedrijf mee te presenteren om medewerkers te werven. Maak een foto van het bedrijf en maak voor elke afdeling een leuke video met uitleg over de afdeling? Koppel er een afsprakensysteem aan en alles kan digitaal geregeld worden. Of gebruik dit als verkooptool om producten mee te presenteren in een winkel of stand en ga middels een virtuele tour samen door de stand/winkel om extra productinformatie te geven. Binnen deze opzet zijn een aantal mogelijkheden toegevoegd om een idee te geven, zoals: video, foto’s met animatie, mogelijkheden om meerdere ruimtes toe te voegen, links naar producten/websites, link om digitaal een afspraak te maken en de borrelapp.

Hieronder nog een kleine promo met wat activiteiten die je kan toevoegen aan een online event voor ontspanning tussendoor.